Brugse Gin Club | BGC | Bruges Gin Club
Gin Bar & Store

Please knock on the door and wait... We may let you in


In de Ginologist's Catalogue of Amazing Gins staan 505 verschillende gins vermeld, en daarmee presenteert de Brugse Gin Club de grootste ginselectie in Brugge en omstreken. De kleine bar huist in een 400-jaar oude estaminet, verscholen in het historische centrum van Brugge tussen de Vismarkt en de Botaniek en is enkel open van vrijdag tot zondag én tijdens de schoolvakanties.

In de Bar wordt gin op verschillende manieren geserveerd: puur, on the rocks of in een ballonglas met de perfecte garnituur van biologische oorsprong en de bijpassende tonic. Je kan er een tasting flight bestellen van drie gins naar keuze, of misschien geniet je liever van een van onze fantastische koude of warme cocktails. Een combinatie met thee of koffie is ook mogelijk.

In de huiselijke sfeer van een keuken, zorgt eigenaar-ginologist Edward Vanhoutte voor een warme ontvangst en een persoonlijke bediening aan tafel. Hij helpt je bij het maken van je keuze of serveert je een gepersonaliseerde Soup of the day.

Wie binnen wil, moet aan de deur kloppen en wachten tot er wordt opengedaan, want vol is vol en reserveren is niet mogelijk. De Bar biedt slechts plaats aan een twintigtal gasten en werkt uitsluitend volgens het first come, first seated principe.

In de totale laid back sfeer van de Brugse Gin Club waar oude en hedendaagse jazz op de achtergrond speelt, schuiven locals en bezoekers uit alle uithoeken van de wereld aan om te ontsnappen aan de drukte van het toeristische Brugge. Een tafel delen met andere bezoekers is er schering en inslag, wat vaak leidt tot verrassende kennismakingen, geanimeerde gesprekken en zelfs innige vriendschappen.

Huidige openingsuren:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 18:00-01:00
Zaterdag: 18:00-01:00
Zondag: 18:00-23:30
De bar blijft open tot de laatste gast vertrokken is.

Location
Jozef Suveestraat 19
8000 Brugge

Contact
Tel: +32 472 62 82 43
Email: info@brugseginclub.be
fb: Facebook
tw: Twitter
instagram: Instagram
tripadvisor: Tripadvisor