Brugse Gin Club | BGC | Bruges Gin Club
Gin Bar & Store

Hard to find... Harder even to leave behind


Met een permanent aanbod van meer dan 370 gins presenteert de Brugse Gin Club de grootste ginselectie in Brugge en omstreken. De kleine bar huist in een 17de-eeuwse estaminet, verscholen in het historische centrum van Brugge tussen de Vismarkt en de Botaniek en is enkel open van vrijdag tot zondag én tijdens de schoolvakanties.

In de Bar wordt gin geserveerd zoals het hoort: puur, on the rocks, in een ballonglas met de perfecte garnituur van biologische oorsprong en de bijpassende tonic, in diverse cocktails of warm en koud gecombineerd met thee en koffie.

In de huiselijke sfeer van een keuken, zorgt eigenaar-ginologist Edward voor de ontvangst en een persoonlijke bediening aan tafel. Hij helpt je bij het maken van je keuze of serveert je een gepersonaliseerde Soup of the day. Wie binnen wil, moet er aan de deur kloppen en wachten tot er wordt opengedaan, want vol is vol. Reserveren is niet mogelijk. De Bar biedt slechts plaats aan een twintigtal gasten en werkt uitsluitend volgens het first come, first seated principe.

In de Store zijn alle gins per fles te koop. De Store is open op afspraak en tijdens de openingsuren van de Bar. Geschenkmanden zijn verkrijgbaar op bestelling.

Je kan de Brugse Gin Club boeken voor een gin tasting, een event of een unieke gin catering op locatie of in de eigen gin bar. We geven consult aan horeca-professionals en distilleerders.

Openingsuren
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 18:00-00:00
Zaterdag: 18:00-2:00
Zondag: 18:00-22:30

Locatie
Jozef Suveestraat 19
8000 Brugge

Contact
Tel: +32 472 62 82 43
Email: info@brugseginclub.be
fb: Facebook
tw: Twitter
instagram: Instagram
tripadvisor: Tripadvisor